Partij

De volledige samenstelling van onze partij.

Rik de Bruijn

Rik de Bruijn

Lijsttrekker

Op dit moment zit ik 12 jaar in de plaatselijke politiek, waarvan 8 jaar in de gemeenteraad voor Leefbaar Huizen. Dit is de lokale partij die midden in de Huizer samenleving staat en die vooral de mening van de inwoners, ondernemers en de verengingen belangrijk vindt. Doordat we niet gebonden zijn aan een landelijke partij en hun programma's is het mogelijk dat te doen voor de Huizers, zonder inmenging van boven af.

Fleur van der Kleij - de Bruijn

Fleur van der Kleij - de Bruijn

#2

'Eenieder moet goed tot zijn recht komen in deze maatschappij', dit is waar ik voor sta. Ik zet mij vanaf jongs af aan in om daden bij deze visie te voegen. Naast mijn opleiding tot maatschappelijk werker en mijn werk bij Koninklijke Visio, wil ik mij hiervoor inzetten in de gemeente Huizen. Ik heb grote interesse voor het politieke speelveld, maatschappelijke vraagstukken en aandacht voor verbindingen. Dit zijn voor mij redenen die maken dat ik op een actieve en waardevolle manier een bijdrage wil leveren.

Edwin Koning

Edwin Koning

#3

Als medeoprichter van Leefbaar Huizen ben ik altijd op de achtergrond geweest. Vier jaar geleden ben ik me actief gaan in zetten door in de verschillende commmissies te gaan zitten. Mijn overtuiging is dat als je dingen wilt veranderen je je daarvoor actief moet inzetten, niet vanaf de wal, niet vanachter je toetsenbord, maar met je poten in de Huizer klei. Huizen kan nog mooier worden dan het al is. En dat is de reden dat ik de politiek in ben gegaan.

Bas van Woerkom

Bas van Woerkom

#4

De jeugd heeft de toekomst. Daarom wil ik mij actief inzetten in de lokale politiek. Zo wordt de nieuwe generatie ook vertegenwoordigd en kan er een toekomst worden gecreƫerd waarin iedereen zich thuis voelt. Mijn keuze voor Leefbaar Huizen is dat een lokale partij altijd een betere band heeft met haar inwoners. Een landelijke partij wordt immers teveel gestuurd vanuit een overkoepelend partijprogramma.

Loes Veer

Loes Veer Thiel

#5

Huizen heeft heel veel verschillende gezichten en die willen wij allemaal behouden. Daarom is Leefbaar Huizen de partij waar ik mij bij thuis voel. Wij kunnen ons richten op alles wat voor Huizen belangrijk is. Een partij met een hart voor Huizen die het lef heeft om door te gaan waar anderen ophouden. Deze periode zal ik de fractie op alle mogelijke manieren ondersteunen. Ik heb daarbij speciale belangstelling voor ouderen huisvesting en de manier waarop kunst en cultuur in Huizen vertegenwoordigd zijn.