Kandidatenlijst Leefbaar Huizen vastgesteld

De afgelopen vier jaar hebben wij ons als partij met veel enthousiasme in de raad en commissies gemanifesteerd en ons hard gemaakt voor Huizen. We zien ook dat er nog veel moet gebeuren en deze uitdagingen gaan wij graag weer aan. De kandidatenlijst bestaat uit een diverse groep mensen uit verschillende generaties met veel kennis, ervaring en gedrevenheid voor de Huizer politiek.

In het Nieuwsblad van Huizen van 3 februari jl. stelde onze lijsttrekker Rik de Bruijn zichzelf al uitgebreid voor. Nu stellen wij graag de andere kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2022 aan je voor:

 1. Rik de Bruijn
  Al 12 jaar in de raad voor Leefbaar Huizen, waarvan 6 jaar als fractievoorzitter. Rik heeft zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor alle projecten binnen het fysiek domein en de cultuursector.
 1. Fleur van der Kleij
  Met veel (werk)ervaring en een groot hart voor de zorgsector richt Fleur zich met een kritische blik op alle vraagstukken uit het sociaal domein.
 1. Edwin Koning
  Als medeoprichter van Leefbaar Huizen en vraagbaken van de fractie weet Edwin altijd de juiste gegevens boven water te halen.
 1. Loes Veer Thiel
  Loes heeft zich de afgelopen raadsperiode ontplooit tot een gedreven en nauw betrokken commissielid voor het fysiek en sociaal domein.
 1. Bas van Woerkom
  Als lokale ondernemer richt Bas zich op de vraagstukken die de ondernemers van Huizen raken. De afgelopen 4 jaar heeft hij zich ingezet als commissielid voor de commissie Algemeen Bestuur en Middelen.
 1. Dirk Visser
  Onze nieuwste aanwinst. Als rasechte Huizer staat Dirk met beide voeten in de Huizer samenleving en hoort als één van de eerste wat er speelt.
 1. Nol van Bennekom
  Nol maakt zich al jaren hard voor de kunst & cultuur sector van Huizen. Bij Leefbaar Huizen staat hij de partij bij in bijvoorbeeld de ontwikkeling van een Cultuurvisie.

Meer weten over een kandidaat? Neem een kijkje op de partij-pagina met meer informatie over elke kandidaat.